Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – toenemende bewolking, vanavond kans op regen

MEDEMBLIK – De dag start met nog op brede schaal zon maar in de loop van de dag trekt de bewolking verder dicht en vanavond kan uit de bewolking lokaal wat neerslag gaan vallen. Met 11 graden is het nog steeds ver boven normaal warm voor de tijd van het jaar. De wind is matig van kracht en waait uit het zuiden/zuidwesten. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik tot een graad of 5. 

Tekst loopt door onder de animatie

Dinsdag overheerst de bewolking en uit deze bewolking kan soms wat lichte motregen vallen maar heel veel zal dit niet zijn. De zon zal ook regelmatig even te zien zijn maar de temperatuur blijft wat achter bij de afgelopen dagen, met 8 á 9 graden is het wel bekeken dinsdagmiddag. De wind is matig van kracht en waait uit het westen/zuidwesten. In de nacht naar woensdag daalt de temperatuur naar 6 graden.

Ook woensdag is nog een dag waarop de bewolking overheerst en er lokaal wat lichte motregen kan vallen. De middagtemperatuur stokt bij 9 graden en in de nacht naar donderdag daalt deze naar 6 graden.

Na woensdag komt de lente terug, de temperatuur gaat omhoog richting de 11 graden op donderdag, 14 graden op vrijdag en het aankomend weekend is het zelfs volop voorjaar met 15 graden.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp