FC MEDEMBLIK

FC Medemblik legt titelkandidaat over de knie

MEDEMBLIK – Een sterk spelend FC Medemblik 1 heeft een klinkende overwinning behaald op de nummer 2 Geel-Zwart ’30 1. In Medemblik liet FC Medemblik geen spaan heel van de titelaspiraties van het team uit Het Zand en werd met maar liefst 4-0 voor de Medemblikkers.FC Medemblik is sowieso bezig met een prima reeks. Nadat het team aanvankelijk in de competitie nog wat zoekende was lijkt er nu toch een goed ingespeeld elftal te staan.

Op dit moment staat het team zelfs bovenaan in de stand van de 2e periode. De wedstrijd tegen Geel-Zwart ’30 was een prima graadmeter en nadat de teams aanvankelijk redelijk aan elkaar gewaagd waren was het FC Medemblik dat in het laatste kwartier van de eerste helft toesloeg. Eerst was het Robert Zwaan die, een van de paal terugkaatsend schot van Milco Leijen, vanaf de rand strafschopgebied hard binnen schoot (1-0). Meteen daarna bouwde Patrick Barendse de score verder uit door de bal subtiel langs de Geel-Zwart doelman te tikken (2-0).

In de tweede helft was FC Medemblik heer en meester en de overwinning kwam dan ook geen moment meer in gevaar. De thuisclub kreeg zelfs alle gelegenheid om de score verder uit te bouwen en het was dan ook Robert Zwaan die zijn tweede en FC Medembliks derde liet aantekenen (3-0). Het uiteindelijke slotstuk was vervolgens het hoogtepunt van de middag. Milco Leijen Schoot de bal vanaf 25 meter keihard achter de Geel-zwartgoalie (4-0).

[signoff]

Reageren via facebook