Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt, vanaf de middag opklaringen

MEDEMBLIK – De harde, soms stormachtige wind, en regen laten wij vanaf vandaag achter ons en krijgen te maken met hogere temperaturen en meer zon. Vandaag loopt de temperatuur nog op naar een graad of 9, iets boven normaal voor de tijd van het jaar, de wind is matig van kracht en waait uit het westen tot noordwesten. In de nacht naar dinsdag klaart het op en kan de temperatuur dalen tot net boven het vriespunt.

Dinsdag is het overwegend bewolkt maar de zon zal zich toch ook met enige regelmaat laten zien. Er kan lokaal nog een enkel spatje neerslag vallen maar grote hoeveelheden zullen dit niet zijn. Met 11 graden overdag en rond de 7 graden in de nacht naar woensdag is het alweer en stukje warmer dan vandaag.

De rest van de week is het licht bewolkt met behoorlijk wat ruimte voor de zon, de wind is tussen zwak en matig en waait uit het zuidwesten tot westen. Overdag temperaturen rond de 14 á 15 graden en in de nachten rond de 6 á 7 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook