Weerbericht – Veel bewolking met wat zon

MEDEMBLIK – Vandaag is er veel bewolking met in de middag wat meer ruimte voor de zon. De temperatuur blijft steken op 15 graden bij een vrij matige wind uit het noorden tot noordwesten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 9 graden maar vlak boven de grond kan het nog enkele graden kouder worden.

Bewolking maar ook zon

Zaterdag is er ook nog veel bewolking maar komt de zon er toch vaker doorheen, uit de bewolking kan er lokaal een enkel spatje neerslag gaan vallen maar veel zal dit niet zijn. Overdag wordt het 18 graden en in de nacht naar zondag 10 graden. De wind draait van noordwest naar noord en blijft vrij matig 3Bft. van kracht.

Zondag is het vrijwel onbewolkt, waait de wind uit het oosten tot noordoosten en voert droge warme lucht met zich mee, wat ook direct weer te merken is aan de middagtemperatuur, die loopt op naar 21 graden, en in de nacht naar maandag daalt het kwik naar 12 graden.

Maandag is ook een zonovergoten dag met zeker 12 uur zon en wordt het nog iets warmer dan op de zondag met 22 graden. ’s nachts daalt de temperatuur naar 13 graden.

Dinsdag is er meer bewolking en kan er zelfs even een enkele bui gaan vallen. De middagtemepratuur loopt op naar 22 graden bij een vrij matige wind uit het oosten. Vanaf woensdag zijn we de bewolking weer kwijt en krijgen wij weer een paar dagen van stralend zonnig weer met mooie temperaturen van gemiddend 20 graden overdag en een nachttemperatuur van rond de 12 graden.

De wind draait wel vanaf woensdag eerst naar het noordwesten maar later weer naar het noorden, en blijft matig van kracht 3Bft.

Meer weer op www.weerstationmedemblik.nl

Een paar dagen met wat meer bewolking maar het blijft wel vrijwel droog

Reageren via facebook