Wervershoof en Medemblik dit weekend strijdtoneel voor de inlineskaters

WERVERSHOOF/MEDEMBLIK – Op de skeelerbanen van Wervershoof en Medemblik vinden dit weekend weer wedstrijden plaats om de KNSB cups. Vanavond start in Wervershoof de 500 meter met o.a. Iris Tiben uit Medemblik en Janne Berkhout uit Hauwert bij de dames en De gebroeders Kay en Rick Schipper, Thomas van Oost uit Medemblik en Bas Meijer uit Oostwoud. De wedstrijden starten om 19.00 uur.

Op de puntenkoers bij de dames gaan Iris Tiben en Janne Berkhout proberen de sportieve eer voor de gemeente Medemblik hoog te houden, en bij de mannen gaan Kay en Rick Schipper, Twan Berlijn en Thomas van Oost de sportieve eer hoog proberen te houden.

Op de baan in Medemblik wordt zaterdag de KNSB Reggeborgh Marathon verreden, de tweede alweer van dit seizoen. Bij de dames staan o.a. Iris Tiben uit Medemblik en Janne Berkhout uit Hauwert samen met Dewi Nicolai en Beau Wagemaker uit Hoogkarspel aan de start. Bij de heren gaan de gebroeders Kay en Rick Schipper, Twan Berlijn uit Medemblik, Ivo de la Porte uit Oostwoud en Maik Stam uit Hoorn proberen met de zege er vandoor te gaan.

Daarnaast wordt er ook de afvalkoers verreden, bij de dames staan Iris Tiben uit Medemblik en Janne Berkhout uit Hauwert en Beau Wagemaker uit Hoogkarspel aan de start, bij de heren Kay en Rick Schipper, Twan Berlijn, Thomas van Oost uit Medemblik en Ivo de La Porte uit Oostwoud en Maik Stam uit Hoorn aan de start.

Bij de wegwedstrijden zien wij bij de 100 meter dames Iris Tiben aan de start verschijnen en bij de heren Rick Schipper en Thomas van Oost. Bij de One Lap dames wederom Iris Tiben en Janne Berkhout en bij de heren Rick en Kay Schipper , Thomas van Oost uit Medemblik en Ivo de la Porte uit Oostwoud.

Reageren via facebook