18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 19:31
Medemblik Actueel.

archief foto

Net niet voor Medemblikker Kay Schipper

MEDEMBLIK – Op de hagelnieuwe skeelerbaan van Medemblik werd afgelopen woensdagavond een ronde voor de KNSB Baancompetitie verreden en Medemblik had direct een primeur met de ‘lap Circuit Sprint’  over 410 meter.

In een superspannende sprint wist Michel Mulder zijn wieltjes net voor de Belg Mathias Vosté en de Medemblikker Kay Schipper over de streep te drukken. Bij de dames wist Lisanne Buurman eveneens de derde plaats voor zich op te eisen.

Bij de puntenkoers wist Kay Schipper de tweede plaats voor zich op te eisen, bij de dames was Irene Schouten ongenaaktbaar en wist de zege voor zich op te eisen voor Bianca Roosenboom en Sharon Hendriks.

Succes was er wel voor Janno Botman uit Andijk die bij de junioren-A de One Lap wist te winnen voor Gerrie van Lingen en Tom Mars, Menno de Visser eindigde als de nr. 19.

Reageren via facebook