Medemblik Actueel.

Column

Column Lorenza en Wiesje: Barcelona Express dag 2

WESTFRIESLAND – Drie twee een START! En daar begon ons avontuur! Met de tram richting Museumplein waar we al snel de gele Barcelona Express tenten en dik bepakte concurrentie tegen kwamen.

Hier werden wij geïnformeerd over de gps, de noodknop en de Challengers waarmee wij tijd zouden kunnen winnen. Ook werden wij verrast met eindbestemming Gent. Terwijl wij in eerste instantie via de mail Brussel hadden door gekregen. Daar waren we ook nog niet geweest dus prima!

Tekst loopt door onder de foto

De start in Amsterdam verliep stroef maar nadat we uit de stad waren werden we steeds binnen de 10 minuten opgepikt.

Ook hebben we nog 2 te gekke Challengers uitgevoerd die varieerde van het rennen op een lopende band in de supermarkt tot het leren van het hoofd-schouders-knie-en-teen lied aan een Indisch stel onderweg naar Gent. Waar we de afslag gemist hadden en dus weer met een omweg van 3 nieuwe liftjes vooralsnog om 17.15 uur onze eindbestemming hebben bereikt en konden gaan genieten van de heerlijke patatjes met stoofvlees !

Nu lekker slapen in ons zelf opgezette tentje! Op naar morgen!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook