Medemblik Actueel.

Tennis

Tennisliefhebbers opgelet! Mis het Radboud Vermeulen Toernooi niet!

MEDEMBLIK – Nu het volop zomert en de vakanties bijna losbarsten zijn wij als commissie van het Radboud Vermeulen toernooi al bezig met de eerste voorbereidingen.

Het gezellige toernooi van Medemblikker Tennisclub MTC gaat van start op 24 augustus en de finales worden gespeeld op 1 september. Er wordt gespeeld in de dubbel categorieën GD, DD en HD in de speelsterktes 4 t/m 8.

Dus noteer het alvast in je agenda en schrijf je in voor dit gezellige toernooi. Inschrijven kan tot zondag 11 augustus. Klik hier om je in te schrijven.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook