Westfriese meiden in het programma All Together Now

MEDEMBLIK – Zij is 20 jaar en woont in Medemblik, Annika Kerckhaert, Dyra Tensen is ook 20 en komt uit Wervershoof en Megan is 22 en woont in Hoorn en samen vormen zij heet Westfriese meidengroep Triple Treat.

En vrijdagavond kan je de meiden bewonderen in het RTL4-programma All Together Now en ook op de Hoornse Stadsfeesten zetten de dames hun beste stemmetjes op.

Annika vertelt aan Medemblik Actueel hoe Triple Treat is ontstaan: ,, Wij zijn sinds begin dit jaar samen. Nog niet heel lang dus. Tijdens de opnames zongen wij ongeveer 2 maanden samen dus dat was best nog even spannend! Ons repertoire bestaat uit mooie en gezellige meezingers. Van de jaren 60 tot en met de 00. Raining Men, Wannabe, I’m Outta Love, Hit Me Baby One More Time en Emotions, je komt het bij ons allemaal tegen! 

We treden momenteel voornamelijk op, op feesten en vinden het heerlijk om al het publiek met ons mee te laten doen. Daarnaast verzorgen we ook intieme huiskamerconcerten en lijkt het ons heel gaaf om ook bruiloften van muziek te mogen verzorgen. Aankomende vrijdag zijn we niet alleen op tv te zien maar staan we ook op te treden op de Hoornse Stadsfeesten. We maken momenteel geen eigen muziek. 

We zijn via via gevraagd voor het programma All Together Now en waren meteen enthousiast. 100 juryleden uit hun stoelen krijgen, die uitdaging wilden wij graag aangaan! Wij hopen na dit programma een stukje meer bekendheid te krijgen en hierdoor nog meer op te kunnen treden want dat is wat wij alle drie het liefst iedere dag doen!