Medemblik Actueel.

Algemeen

Al 12 jaar actueel

MEDEMBLIK – Tijd voor een klein feestje, al 12 jaar brengen wij u het laatste actuele nieuws uit de gemeente Medemblik voor de inwoners van de gemeente Medemblik.  Begonnen als ‘Medemblik aan Zee’ in 2013 overgegaan in Medemblik Actueel en uitgegroeid toe een website waar dagelijks ± 10.000 bezoekers hun weg naar toe vinden.

In al die 12 jaar, helaas zijn niet alle berichten bewaard gebleven toen een enorme servercrash bij onze vorige provider de jaren voor 2013 zijn kwijt geraakt, hebben wij ruim 20.000 nieuwsberichten geplaatst, zijn onze verslaggever en fotografen dag én nacht bezig om de inwoners van Medemblik zoveel mogelijk het laatste nieuws te bezorgen.

Natuurlijk kunnen wij niet overal bij zijn maar wij doen wel ons uiterste best om zoveel mogelijk dit wel te proberen. 

Om het feestje te vieren is op de facebookpagina van Medemblik Actueel een actie bezig om naar de 6000 likes te gaan. Bij 6000 likes geven wij een VVV-bon ter waarde van 100 euro weg aan 1 van deze 6000 likers.

Maar dit is niet alles.  Bij 10.000 likes gaan wij echt los..  dan sturen wij 2 personen een week lang all inclusive naar een vakantieresort in Turkije..  dus liken maar!!!!!

Reageren via facebook