Medemblik Actueel.

Algemeen Schaatsen & skeeleren

NK Inline-skaten Wervershoof/Medemblik

WERVERSHOOF/MEDEMBLIK – Vrijdag 22 februari is het officiële startschot gegeven voor de organisatie van het NK inline-skaten (skeeleren) tijdens het hemelvaartsweekend op 30, 31 mei en 1 juni in Wervershoof en Medemblik door Radboud Inline-skating.

Een speciale stuurgroep heeft de organisatorische lijnen uitgezet en het draaiboek ligt klaar.  Nu de piste in Wervershoof afgelopen zomer van een speciale snelle coating is voorzien, komt dit voorjaar de gehele Nederlandse top naar Wervershoof om te strijden voor de nationale titels, en dat zal spectaculaire wedstrijden opleveren.

In Medemblik zal een wegparkoers gereden worden op de baan aan het Opperdoezerpad 2.  Onder de deelnemers zullen we veel bekende schaatsers vinden, en ook onze eigen Rick en Kay Schipper zullen zich mengen in het sprintgeweld.

De organisatie hoopt op vele handen hulp, zodat er met veel vrijwilligers een topevenement kan worden neergezet.

Wil je ook meehelpen? Stuur een mailtje naar  info@radboud-inlineskating.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook