17.7 C
Medemblik
14 juli 2020 15:45
Medemblik Actueel.

Foto: Max Wildor

Andijker Max Wildöer begint Westfriesland eerste nachtsupermarkt

ANDIJK – Max is er klaar voor. Aanstaande vrijdag 1 maart gaat zijn de website live van zijn online supermarkt. Inwoners uit de regio’s en omstreken van Hoorn en Enkhuizen kunnen bij hem terecht voor een laatste slaapmutsje als de koelkast leeg is.

Jaren werkte Max Wildöer in Amsterdam, waar de nachtsupermarkt al een veelgebruikt concept is. “In de grote stad is het echt een ding, zo’n supermarkt aan huis”, vertelt hij. Wildoer woont inmiddels in Andijk en weet dat er genoeg jongeren en jeugd zijn die hier gebruik van willen maken. Hij ging langs met het idee bij ondernemers, horeca en inwoners in de omgeving. “Ik kreeg alleen maar positieve reacties”, zegt hij enthousiast.

Online bestellen
De jonge ondernemer gaat zijn zaken online regelen. Je kunt online bestellen en betalen. Dan stapt hij vervolgens zijn busje in en komt het eten en drinken bij je brengen aan huis. “Het komt vaak genoeg voor dat je met een verjaardag door je drank bent of dat je na een feestje thuis nog wilt napraten, maar de koelkast leeg is. Dan kan je bij mij terecht.”, aldus Wildöer.

Nachtbraken
De man achter de nachtsupermarkt is altijd een nachtbraker geweest, dus tegen die lange nachten ziet hij niet op. “Ik moet gewoon even die biologische klok omzetten en gaan”, aldus Max. Op zijn website ‘De Nachtsuper‘ kun je bestellen van woensdag- t/m zondagavond vanaf 22.00 uur tot het ochtendgloren. Er worden met name dranken, chips en snoepgoed aangeboden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?