Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: wolkenvelden, later droog met zon

MEDEMBLIK – Het is vandaag een stuk frisser dan gisteren toen lokaal temperaturen van 17 tot 18 graden werden gehaald, vanmiddag zal de temperatuur tot maximaal een graad of 11 oplopen. De wind waait vandaag uit de noordoosthoek en voert behalve een stuk frissere lucht aan ook de nodige bewolking met zich mee. Of we het helemaal droog houden is de vraag, maar waarschijnlijk wel, en trekken de wolken waar wat neerslag in zit ten oosten van ons naar het zuiden.

Maandag gaat wel een zonnige dag worden, de meeste bewolking is dan verdwenen waardoor de zon volop de ruimte gaat krijgen om te schijnen, met 13 graden in de middag en 3 graden in de nacht naar dinsdag zitten we vrijwel op het jaarlijkse gemiddelde met de temperatuur, de wind waait uit het oosten en is overwegend matig van kracht.

Dinsdag en woensdag is het wisselvallig, er vallen enkele buien maar er is ook ruimte voor de zon. Overdag 16 graden op dinsdag en 10 á 11 graden op woensdag, de wind draait op dinsdag naar het zuiden/zuidoosten en op woendag naar het zuiden/zuidwesten. De wind waait matig van kracht op dinsdag en valt op woensdag vrijwel helemaal weg en is dan zwak tot matig van kracht.

Na woensdag is het allemaal wat onzeker, de ene berekening geeft een stuk frissere week aan terwijl de andere berekening het bij het huidige weerbeeld houdt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook