Weerbericht Medemblik – zonnige perioden en het wordt 6 graden

Medemblik – Vandaag is het overwegend zonnig en wordt het zo’n 6 graden. De wind is matig, 4Bft en waait uit het noordoosten waardoor de gevoelstemperatuur rond de 2 graden zal liggen. Maar uit de wind en in het zonnetje loopt de temperatuur snel op richting de 15 á 16 graden. Prima terrasjesweer dus of om de schaatsen onder te binden en naar de ijsbaan bij het kasteel in Medemblik te gaan. In de nacht naar zondag koelt het af tot rond het vriespunt.

Zondag is er wat meer bewolking maar het blijft wel droog. De wind zwakt af naar zwak tot matig, 3Bft, en de middagtemperatuur ligt zo rond de 6 graden. In de nacht naar maandag koelt het dan weer af naar even boven het vriespunt.

De nieuwe week start nog zonnig maar in maandagavond komen de eerste grijze wolken al onze regio binnendrijven en in de nacht naar dinsdag gaat het regenen. De rest van de week is het sterk wisselvallig, regen en zon zullen elkaar afwisselen en met de naar het westen tot zuidwesten draaiende wind neemt toe naar vrij krachtig, 5Bft.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.