Weerbericht Medemblik – vrij zonnig en het wordt 15 graden

Medemblik – Met het weer voor vandaag zit het wel goed, wolken en zon wisselen elkaar af en met een middagtemperatuur schommelt rond de 15 á 16 graden is het lekker voorjaarsweer. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het oosten. 

In de nacht naar dinsdag trekt de bewolking dicht en kunnen er enkele buien gaan vallen, ook dinsdag overdag houden wij het niet droog maar de zon zal ook regelmatig te zien zijn. De wind draait van oost naar west en zwakt af naar matig 3Bft. De middagtemperatuur schommelt nog steeds rond de 15 graden.

Na woensdag gaat de temperatuur wel enkele graden terug, woensdag nog 14 maar vrijdag wordt het niet veel warmer dan 12 graden en dan neemt ook de kans op neerslag toe. De wind blijft matig 3 á 4Bft en waait uit het westen tot noordwesten.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.