Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Bewolkt maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – De bewolking overheerst vandaag maar de zon zal zo nu en dan ook te zien zijn, de middagtemperatuur loopt op naar 12 graden bij een zwakke tot vrij matige wind uit het westen/noordwesten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 6 graden.

Ook donderdag is er nog vrij veel bewolking aanwezig maar met 14 graden in de middag en een bijna niet aanwezige wind is het prima voorjaarsweer. Vrijdag wordt een volop zonnige dag, de zon is van vroeg in de ochtend tot zonsondergang te zien waardoor de temperatuur snel zal oplopen tot 16, lokaal zelfs 17 graden. De wind is overwegend zwak en waait uit het zuidwesten.

Het weekend verloopt met twee gezichten, zaterdag prima voorjaarsweer met 15 graden, de zon en wolken wisselen elkaar af en de wind draait iets naar het westen en is overwegend matig van kracht. Zondag draait de wind naar het noorden en dan is dan direct te merken aan de temperatuur, met 8 graden in de middag is het wel gedaan, normaal is 11 á 12 graden voor deze tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook