Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio / JD Shoots
Ongevallen Regionieuws

Overleden man is 35-jarige inwoner Gemert

OOSTERLEEK – De dode automobilist die gisteravond in een auto in het Markermeer bij Oosterleek werd gevonden, is een 35-jarige man uit Gemert. Dat heeft de politie vanochtend bekendgemaakt, meldt NH Nieuws.

De man werd gevonden nadat vrienden de politie hadden gealarmeerd, omdat hij niet was komen opdagen bij een afspraak. De vrienden reden vervolgens de route van de man af en vonden hem in zijn auto in het water langs de Zuiderdijk.

Agenten hebben nog de man geprobeerd te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook