Medemblik Actueel.

Het wrak werd direct afgevoerd naar de sloperij (Foto: Bob Appel)
Het wrak werd direct afgevoerd naar de sloperij (Foto: Bob Appel)
Algemeen Ongevallen

Vakantie voor gezin uit Opperdoes eindigt in drama

OPPERDOES – Geen fijn begin van de vakantie voor twee vakantiegangers uit Opperdoes. Ze wilden er met een camper op uit trekken, maar de reis eindigde al in Middenmeer, zo’n 100 meter verderop.

De bestuurder wilde met de camper onder een viaduct aan de Koggenrandweg doorrijden, maar hij vergiste zich lelijk in de hoogte van zijn wagen. De vrolijk gekleurde camper was (veel) te hoog voor het viaduct en raakte door de klap tegen het viaduct total loss. 

Volgens een omstander rijdt de bestuurder normaal gesproken met zijn auto over deze weg en had hij zich daardoor vergist. Het viaduct kent een doorrijhoogte van 2,30 meter. Door de klap is de achterkant van de camper volledig kapot. De bestuurders raakten niet gewond, de camper is naar de sloop gebracht.

Reageren via facebook