Automobilist gewond naar ziekenhuis na aanrijding met kleine vrachtwagen

MIDDENMEER – Bij een aanrijding afgelopen dinsdag aan het einde van de middag op het Wagenpad in Middenmeer is de bestuurder van een personenauto gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder keek bij het oprijden van het Wagenpad niet goed uit en zag daardoor een kleine vrachtwagen over het hoofd waarna er een botsing volgde, door de klap kwam de bestuurder met zijn auto in de sloot terecht. 

De man werd na kort onderzoek door het toegesnelde ambulancepersoneel meegenomen voor verder onderzoek in het ziekenhuis, de bestuurder van de kleine vrachtwagen werd ter plaatse behandeld. Bij het ongeval raakten beide auto’s behoorlijk beschadigd, de personenauto is mogelijk total loss en zijn beiden door een bergingsbedrijf weggehaald.

De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.