Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio / Hans Brouwers
Foto: Inter Visual Studio / Hans Brouwers
Ongevallen Regionieuws

Dodelijk ongeval tussen fietser en scooterrijder

VERLAAT – Maandagavond heeft zich een zeer ernsting ongeval plaatsgevonden tussen een bereider van een scooter en een fietser waarbij helaas van de bestuurders ter plaatse is overleden. De klap was zo hard dat de onderdelen van de fiets en scooter over een groot deel van de weg verspreidt lagen.

De politie heeft na het ongeval de weg direct afgesloten voor het verkeer om zo onderzoek te kunnen doen en hoopt vandaag met meer informatie te komen over de vermoedelijke oorzaak van het dodelijk ongeval.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook