14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 13:28
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – nog even genieten van het winterzonnetje

MEDEMBLIK – Vandaag is het nog flink genieten van volop zon en een middagtemperatuur die wederom rond de 15 á 16 graden gaat uitkomen, vlak aan het water zal het een enkele graad lager uitkomen. De wind is zwak en waait uit het zuidwesten. 

Na vandaag doen we een stap terug met het mooie weer, er komt meer bewolking onze regio binnendrijven, de wind gaat draaien naar het westen/noordwesten en voert frissere maar nog steeds voor deze tijd van het jaar vrij warme lucht aan.

Donderdag loopt de temperatuur op naar 12 graden, vrijdag blijft de temperatuur steken bij 9 graden en kan er een enkel spatje regen gaan vallen.

Het weekend verloopt wisselvallig, overdag een graad of 12 op zaterdag en 10 op zondag, zaterdag kan in in de avond wat regen gaan vallen en op zondag neemt de wind sterk toe en kunnen er windstoten voorkomen.

Voor de liefhebbers van sneeuw en schaatsen blijft het huiveren, de winter blijft ver bij ons vandaan, voor de eerste sneeuw zult u richting de Alpenlanden moeten afreizen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?