7.9 C
Medemblik
20 januari 2021 14:23
Medemblik Actueel.

arbeidsmigrantenhotel, 1200 personen, wieringerwerf

REGIO – Klaas de Leeuw van De Leeuw Projectontwikkeling uit Anna Paulowna heeft bij de gemeente Hollands Kroon een plan ingediend om een groot hotel voor arbeidsmigranten te realiseren op bedrijventerrein Robbenplaat bij Wieringerwerf, meldt onze nieuwspartner SchagenFM

Nu nog worden in enkele dorpen veel woningen gekocht voor de huisvesting van buitenlandse werknemers. Met het plan van De Leeuw kunnen de woningen worden ontzien. Ook maakt grootschalige huisvesting het mogelijk om voorzieningen te realiseren, zoals recreatie- en sportfaciliteiten.

Er ligt een concreet plan voor Robbenplaat. De gemeente Hollands Kroon heeft De Leeuw gevraagd dat plan snel in te dienen.

[signoff]

Reageren via facebook