Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Succesvol weekend voor DuxSport.com Racing Team in Spanje en België

Medemblik – DuxSport.com Racing Team kende een druk weekend met teamleden die hun club steunde bij de open dag en twee wedstrijden in België en Spanje.

In België werd dit weekend de Open Vlaams/Brabants kampioenschap in Zemst verreden. Junior B Jens de Prins van het DuxSport.com Racing Team stond aan de start in Zemst. Twan en Tjeu Berlijn reden in Gijon, Spanje hun eerste wedstrijdmeters bij de ‘XIII int. trofeo Vila de Gijon’

De Prins wint drie afstanden en het eindklassement in Zemst.

Junior B Jens de Prins reed het Open Open Vlaams/Brabants kampioenschap in de senioren categorie hij won alle drie de afstanden.

Twan Berlijn DuxSport Racing Team Gijon 2Berlijn pakte tweede plek in XIII Trofeo International “Vila De Gijon”

Twan Berlijn is afgelopen weekend tweede geworden in XIII Trofeo International “Vila De Gijon”, de wedstrijd over twee dagen werd verreden op de skeelerpiste van Gijon. Op de eerste dag werd de 1000 meter verreden en de 10km afvalkoers. Op de tweede dag werd de 500 meter en 5km puntenkoers

Twan Berlijn eindigde als tweede op de 1.000 meter, vierde op de 10km afvalkoers en derde op de 500 meter sprint.

Tjeu Berlijn maakte zijn eerste wedstrijd kilometers weer na een jaar blessureleed aan zijn voet. Tjeu eindigde als zevende op de 500 en 1000 meter. Op de afvalkoers werd hij tiende. Wegens het slechte weer werd de puntenkoers afgelast.

De volgende wedstrijd die op de agenda staat is de Europa Cup in Geisingen.

Reageer op dit onderwerp