Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Twee DuxSport Racing Team rijders in nationale talentengroep KNSB

Medemblik – Aankomend seizoen krijgen twee rijders van het DuxSport Racing Team de mogelijkheid om mee te trainen met de nationale talentengroep van de KNSB. In samenwerking met en onder begeleiding van met de jeugdbondscoach Valentina Berga. Sem Koster en Bas Meijer zijn de twee rijders die door Arjan Smit, discipline manager KNSB en Valentina Berga zijn geselecteerd.

Het management van DuxSport Racing Team is dan ook zeer vereerd dat deze talenten zijn geselecteer. “Dit is een mooie kans voor de jongens om zich te laten zien.” Aldus Fred Berlijn, de team manager van DuxSport Racing Team.

Berlijn vervolgd “Sem en Bas blijven uiteraard meetrainen met het team. Als team willen wij niet dat individuen zich profileren maar dat wij als team een topprestatie op en naast de baan kunnen neerzetten.”

Reageren via facebook