Team STG Koggenland 1e bij 30e Internationale Förderkreispokal Grefrath

WESTFRIESLAND – Zaterdag 14 december is het 30e internationale schaatstoernooi gehouden voor Pupillen D t/m A (9 t/m 13 jaar) gehouden in het Eissport & Eventpark te Grefrath. 12 teams van clubs uit Nederland en Duitsland streden hier in regen en harde wind om de bokaal, de teamestafette en uiteraard om individuele prijzen in de 8 pupillencategorieën. Elke club vaardigde per categorie een pupil af, 4 meisjes en 4 jongens.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Schaatstrainingsgroep Koggenland werd overtuigend 1e in het totaalklassement voor het 3e jaar op rij. Met een sterke ploeg in de breedte werden de andere teams ruim verslagen in de teamestafette (8x400m) in een snelle tijd van 5:54,02, met meer dan 1 ronde voorsprong en pakte STG Koggenland ook de 1e plaats.

Naast deze prachtige teamprestatie werd er in de 8 categorieën 8 keer op het podium gereden door de pupillen van STG Koggenland. DPD 3e Fay Petitjean, DPC 1e Rosan Kuip, DPB 1e Indy Veerman, DPA 3e Sharissa Oussoren, HPD 1e Pom Peerdeman, HPC 3e Jarne Feenstra, HPB 2e Sven Huizinga en HPA 2e Jan Mooijman. Coaches & trainers waren Krista Wilschut en Henk Klepper.

[signoff]

Reageren via facebook