24.3 C
Medemblik
15 augustus 2020 16:18
Medemblik Actueel.

FC Medemblik A1 bereikt 2e ronde bekertoernooi

Medemblik – In een aantrekkelijke wedstrijd is FC Medemblik A1 erin geslaagd de 2e ronde van het bekertoernooi te bereiken. In Medemblik werd SVA A1 met 4-2 verslagen.

Omdat beide teams in hun respectievelijke competitie nog geen enkele wedstrijd verloren, was vooraf al duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou kunnen gaan worden. En dat gebeurde ook, hoewel de harde wind het spel wel degelijk beïnvloedde.

Halverwege de 1e helft nam SVA een 0-1 voorsprong. Doelman Senne Rood was kansloos op een hard afstandsschot (0-1). Terwijl het tegen de harde wind spelende FC Medemblik probeerde de schade tot de rust te beperken was daar plotseling Tom Tijsseling die op knappe wijze toch nog voor een 1-1 ruststand zorgde.

De gehele 2e helft was FC Medemblik de boven liggende partij en het was Tom Glim die, optimaal gebruik makend van de wind, met een prachtige volley voor 2-1 zorgde. Zo’n 20 minuten voor tijd leek de wdstrijd beslist toen Jordi Klompe alleen voor de keeper geen fout maakte en de 3-1 scoorde. Uit het niets deed SVA 5 minuten voor tijd toch nog iets terug (3-20, maar de eventuele spanning was van korte duur, In de zelfde minuut was het wederom Jordi Klompe die  de wedstrijd met een hard laag schot besliste (4-2). 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?