27.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 14:05
Medemblik Actueel.

opperdoes jo9-1
opperdoes jo9-1

v.v. Opperdoes 9-1 rolt Westfriezen 9-5 op.

OPPERDOES – Afgelopen zaterdag mochten de mannen van Opperdoes 9-1 weer eens aantreden, dit keer was Westfriezen 9-5 de tegenstander. De jongens hadden er zin in en we hadden een volle ploeg. Opperdoes was iets sterker in de beginfase, maar helaas vonden de schoten richting het doel niet het net. Westfriezen kwam hierdoor net even wat meer in de wedstrijd en ondanks het goede keeperswerk van Jarno werd het toch 0-1 voor Westfriezen.

Een verslag van: Bruce Patrick Blanchard

De jongens mochten weer eens aan de bak om de achterstand weg te werken. Het tempo werd opgeschroefd en de bal kwam via meerdere schijven terecht bij Hessel. Hessel twijfelde niet en haalde geweldig uit voor de 1-1. De jongens hadden de smaak te pakken en na een geweldige aanval over de linkerflank zag Koen W dat Hessel zich goed vrij had gelopen en Hessel maakte er 2-1 van. Vlak hierna viel Koen W met een knieblessure uit. De jongens maakte zich zorgen en dit bleek ook uit het speelbeeld. Alles was een beetje ontregeld en Westfriezen werd sterker. Goed keeperswerk van Jarno zorgde nog voor een 2-1 ruststand.

De rust kwam op een goed moment en de jongens konden even bijkomen. Een kleine teambespreking en kijken hoe het ging met Koen W. Die moest helaas opgeven en kon niet verder.

Op naar het veld voor de 2e helft. Westfriezen kwam iets sterker uit de kleedkamer en maakte snel gelijk. De jongens werden hierdoor wakker geschud en het tempo werd wederom opgeschroefd. Na een heerlijke aanval welke achterin begon, kwam de bal uiteindelijk terecht bij David. Die dacht niet 2x na en haalde verwoestend uit voor een 3-2 voorsprong. De jongens hadden de smaak te pakken en wederom kwam de bal bij David terecht die een geplaatst schot in gedachte had. De bal ging richting de verre hoek en het net ging heen en weer, 4-2! De jongens lieten de touwtjes iets vieren en dit zorgde ervoor dat Westfriezen de 4-3 kon maken. Hierna werd het tempo weer opgeschroefd en na een geweldige aanval via Rens, Joris & Koen de L kwam de bal terecht bij Hessel, die met een prachtige assist de bal voor Tim P klaarlegde, hij drukte af en het was 5-3. Tim L en Joris waren wakker en zorgde ervoor dat het toch 5-3 bleef door goed verdedigend werk. De scheidsrechter van dienst floot af met een 5-3 eindstand op het bord.

De pingels waren van goede kwaliteit en Opperdoes won deze met 7-4.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?