Medemblik Actueel.

Ilpendam gewillige slachtoffer meiden FC Medemblik D1

Medemblik – De meisjes MD1 hebben ook hun derde wedstrijd dit jaar gewonnen. Ilpendam MD1 was de tegenstander en aangezien het de vorige keer 7-0 was geworden, was iedereen vol goede moed.

Onderschatting ligt dan op de loer. En inderdaad kwam Ilpendam beter uit de startblokken. Het eerste kwartier ging het gelijk op, maar Ilpendam kreeg de kansen. Tweemaal zag onze doelvrouw Emma een tegenstandster op haar afkomen, maar ook tweemaal kwam Emma goed haar doel uit en zorgde ze ervoor dat we niet op achterstand kwamen. Na een kwartier viel toch voor ons het eerste doelpunt. Dilara kon de bal van dichtbij intikken: 1-0! En toen kantelde de wedstrijd.

Medemblik was veel sterker en door doelpunten van Sita (2x), Faye (1x) en een eigen doelpunt van Ilpendam was de ruststand 5-0. Na de rust kwam Ilpendam nauwelijks meer op onze helft. We hadden de stevige wind in de rug en bleven goed geconcentreerd spelen. De score liep dankzij doelpunten van Faye (3x) en Sita (2x) op naar 10-0. O, nee 10-1 want vlak voor tijd scoorde Ilpendam nog…. Goed gedaan meiden, dus die beloning na afloop van de wedstrijd verdienden jullie ook echt!

Opa Niko

Reageren via facebook