12.1 C
Medemblik
24 mei 2020 13:34
Medemblik Actueel.

FC Medemblik 1 start competitie met gelijkspel tegen Sint Boys

MEDEMBLIK – FC Medemblik is het seizoen teleurstellend begonnen. De thuiswedstrijd tegen Sint Boys 1 eindigde in een 1-1 gelijkspel. Dit was ook de ruststand.

Vol ambities begonnen de Medemblikkers aan hun eerste competitiewedstrijd in de 5e klasse. FC Medemblik had tegen Sint Boys zeker het beste van het spel maar moest toezien hoe de eerste de beste uitval na 10 minuten spelen een 0-1 achterstand betekende. 10 minuten later was het al weer gelijk. Jordi Klompe werd binnen het strafschopgebied ten val gebracht waarna Mitch Olthof de strafschop onberispelijk binnen schoot (1-1). Daarna probeerde FC Medemblik door te drukken maar verder als een kopbal op de [paal van Jordi Klompe kwam de thuisclub voor rust niet.

De tweede helft was van beide kanten van een matig niveau. FC Medemblik bleef de bovenliggende partij maar had moeite om echt kansen te creeëren Twee minuten voor het einde leek de ploeg van trainer Hoffman alsnog de volle winst te gaan pakken maar invaller Joris Biersteker stuitte op de doelman van Sint Boys.

Al met al dus een teleurstellend en onverwachts gelijkspel. Volgende week gaat FC Medemblik naar Schoorl om Duinrand S 1 te bestrijden.

Reageren via facebook