11.8 C
Medemblik
25 september 2020 22:26
Medemblik Actueel.

Tweede plaats Simon Schouten KPN Marathon Cup

Andijk – Een bloedstollende race die vanaf ronde 1 bol stond van aanvallen met als resultaat een groep van  mannen die 2 ronden voorsprong konden nemen maar voor deze groep nog een andere groep met acht mannen die maar liefst 3 ronden voorsprong konden nemen.

Uit deze groep zou dan ook de winnaar komen en in een geweldige eindspurt wist Bob de Vries net iets eerder zijn schaats dan Simon Schouten zijn schaats over de finish te drukken. Tegen de verslaggever van schaatsen.nl zei winnaar Bob de Vries: ’’Het was gokken,en gelukkig pakte dat goed uit voor me.’’ .  De Vries wachtte net zolang tot Schouten en  Den Hertog de sprint aantrokken waarna hij meesprong.  Nr. 3 werd het broertje van Bob de Vries, Bart de Vries.

De overige West-frieze schaatsers vinden wij terug op plaats nr. 12 (Sam Boom uit Hem), op plaats nr. 26 (Bart Mol uit Wervershoof). Sjaak Schipper miste de slag en moest in ronde 74 van het ijs samen Axel Koopman uit Heemskerk.

uitslag

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?