Medemblik Actueel.

FC MEDEMBLIK

Voetbal: Leden FC Medemblik stemmen nieuwe kandidaten weg

MEDEMBLIK – Voor Ed Verwoest, Paul de Winter en Bert Glim kwam de klap hard aan afgelopen vrijdagavond tijdens de ledenvergadering van FC Medemblik waar zij zich kandidaat hadden gesteld voor een bestuursfunctie. Een meerderheid van de aanwezige leden stemden tegen het drietal als onderdeel van het nieuwe bestuur. 

Lees ook: Hommeles binnen bestuur FC Medemblik na kandidatuur Bert Glim

De drie wilden via een bestuursfunctie FC Medemblik op een hoger niveau brengen maar door de gebeurtenissen afgelopen vrijdagavond zien zij dat dit nu onmogelijk is geworden en hebben besloten om per direct alle activiteiten voor FC Medemblik te stoppen, iets dat zij zeer betreuren.

Hiermee lijkt een periode van onrust binnen FC Medemblik aan een einde te zijn gekomen en krijgt het zittend bestuur de kans om verder te gaan met de weg die zij hebben uitgestippeld. 1 van deze plannen is om FC Medemblik 1 van de zondag naar de zaterdag te brengen.  Maar dat er nog steeds oud zeer binnen FC Medemblik aanwezig is is nu wel gebleken.  De verschillen tussen het voormalige MFC en DEK spelen ook anno 2017 nog steeds parten.. Of zo als 1 van de aanwezigen vrijdagavond vertelde na afloop tegen Medemblik Actueel, het zijn nog steeds de katholieken tegen de protestanten.

Lees ook: Voetbal: Ed Verwoest, Paul de Winter en Bert Glim willen een goed voetbalbeleidsplan voor FC Medemblik

Reageren via facebook