Uitslagen KNSB Baancompetitie Senioren Wervershoof 14 mei

WERVERSHOOF – Op de skeelerbaan van Wervershoof zijn afgelopen vrijdagavond de 500 meter en de puntenkoers verreden voor zowel de dames als de heren. Onder goede condities werd er gestreden om de punten die te verdelen zijn in deze competitie. Helaas door de coronamaatregelen mocht er geen publiek bij zijn maar dat maakte de strijd er niet minder spannend om.

Bij de 500 meter dames ging de winst naar Lianne van Loon voor Moniek Klijnstra (2e) en Nikki Noordergraaf (3e). Janne Berkhout uit Hauwert wist een mooie 8e plaats voor zich op te eisen vlak voor Iris Tiben uit Medemblik die als 10e eindigde.

Bij de heren ging de winst op de 50o meter naar Rémon Kwant voor Glen Nijenhuis (2e) en Medemblikker Rick Schipper (3e). Bas Meijer uit Oostwoud wist een mooie 5e plaats voor zich op te eisen, vlak voor zijn dorpsgenoot Iva de la Porte op plaats 7 en Kay Schipper uit Medemblik op plaats 8. Thomas van Oost kwam als de nr. 15 over de streep.

Bij de dames die de puntenkoers reden ging de winst naar Noraly Berber Vonk voor Fleur Veen (2e) en Beau Wagemaker uit Hoogkarspel (3e). Janne Berkhout uit Hauwert finishte als 12e voor Iris Tiben uit Medemblik die als 17e eindigde.

Bij de heren die de puntenkoers reden wist Luc ter Haar de winst te pakken voor Ruurd Dijkstra (2e) en Tom den Heijer (3e). Ivo de la Porte pakte de 6e plaats voor Rick Schipper (8e) , Twan Berlijn (11e) Kay Schipper (14e) en de uit Hoorn afkomstige Maik Stam als 21e.

Reageren via facebook