5 C
Medemblik
28 november 2020 22:40
Medemblik Actueel.

Nu ook seniorencompetitie bij het Radboud Internationaal Toernooi

MEDEMBLIK/WERVERSHOOF – Aankomend weekend staat de derde editie van het Radboud Internationaal Toernooi van Radboud Inline Skating weer op de kalender, en ondanks alle coronabeperkingen heeft de organisatie om nog een extra dimensie toe te voegen aan het toernooi door ook een seniorencompetitie te houden.

Het toernooi dat van 18 tot 20 september op de banen van Wervershoof en Medemblik wordt gehouden kent steeds groter wordende belangstelling onder de inlineskaters.. Op de baan van Wervershoof wordt o.a. de 200 meter verreden, en in Medemblik staan o.a. de 405 meter en de 270 meter op het programma.

Maar ook de rest van het programma kent nog diverse andere onderdelen, zoals de altijd spectaculaire Flying Lap, waar de deelnemers in 1 ronde alles uit het lichaam moeten persen voor een zo snel mogelijke tijd, de inline wedstrijden, de afvalkoers, de one-lap en de puntenkoers. Voor de pupillen 2-4 is er een behendigheidsproef.

Coronamaatregelen

Voor betreden van het terrein zal een gezondheidscheck gedaan worden. Houd onderling afstand van 1 1/2 meter (behalve tot personen uit eenzelfde huishouden).

Reageren via facebook