Nacht van de nacht – Wandelen met vogelgids in het donker

MEDEMBLIK – De KNNV afdeling Hoorn/West-Friesland organiseert op 24 oktober een exclusieve wandeling. Tijdens “de nacht van de nacht” staan we even stil bij het licht en donker in de natuur. De zomertijd is ten einde. Een mooi tijdstip om aandacht te vragen voor het effect van licht op mens en dier. De gids neemt je mee op een avontuurlijke wandeling in het donker. In de hoop om zoveel mogelijk vogels te spotten: de meerkoet, de kievit, de steenuil, de smient kunnen gehoord worden en misschien zien we een vleermuis.

Aanmelden

Deze wandeling is gericht op volwassenen en duurt ongeveer 1,5 uur. De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. Er wordt 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers is daarom beperkt tot 12 personen per groep. Aanmelden kan tot 20 oktober via duurzaam@medemblik.nl. Deelnemers ontvangen de startlocatie en nadere informatie in de bevestigingsmail voor deelname.

Reageren via facebook