Landgoed Hoenderdaell vanaf vandaag weer geopend maar alleen voor jaarkaarthouders

ANNA PAULOWNA  – Goed nieuws voor de bezoekers van Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna, vanaf vandaag is de poort weer geopend voor bezoekers, maar enkel houders van de jaarkaart zijn welkom en is vooraf reserveren noodzakelijk.

Landgoed Hoenderdaell laat weten dat zij wel hopen binnenkort weer dagkaarten te kunnen aanbieden. Door de coronacrisis moest ook landgoed Hoenderdaell de deuren sluiten.  De dieren van Hoenderdaell moesten ook erg wennen dat er geen publiek meer naar hun kwam kijken.

Landgoed Hoenderdaell heeft wel vanwege de coronacrisis een paar voorwaarden in het leven geroepen waar de bezoekers zich moeten houden:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Ontsmet uw handen op plaatsen waar dit wordt aangeboden
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Houd extra rekening met elkaar op plaatsen waar mensen elkaar moeten passeren, geef elkaar de ruimte en/of wacht even op elkaar
  • Volg de aangegeven aangepast-route door het dierenpark
  • Volg eventuele aanwijzingen op van de medewerkers
  • Houd rekening met extra wachttijd
  • Hoenderdaell houdt het recht om zieke mensen te weigeren

Het park zelf is grotendeels éénrichtingverkeer geworden, daarvoor zijn speciale bordjes geplaatst waar de bezoekers zich ook aan moeten houden. Ook zijn de toiletten open en deze worden zeer regelmatig schoongemaakt.

Het voeren van de Maki’s is tot nader order verboden omdat deze dieren gevoelig zijn voor het virus, daarnaast zijn er op Hoenderdaell geen vogeldemonstraties, jaagsessies en is de lorituin gesloten. De hoeca gaat per 1 juni weer open, dit geldt enkel voor de terrassen.