11.4 C
Medemblik
25 oktober 2020 08:58
Medemblik Actueel.

VVD Medemblik: “alles op hold maar wel plannen voor IHP in Medemblik”

MEDEMBLIK – Jack Stam (VVD) vind het raar dat het college alle grote dure projecten op ‘Hold’ heeft gezet vanwege de financiële situatie waar de gemeente Medemblik zich in bevind, maar wel met een concept IHP voor de scholen in de kern Medemblik komt.

Lees ook: Jozefschool en Meridiaan Medemblik niet samen verder onder 1 dak

Jack Stam(VVD) is dan ook verbaasd dat er wel een nieuwe concept IHP wordt gemaakt en er een plan scholenproject voor de kern Medemblik is gemaakt terwijl de bouw van het nieuwe dorpshuis annex school in Abbekerk, het zwembad in Wervershoof en de 2e sporthal in Wognum in de ijskast zijn gezet.

Stam wil dan ook van het college weten waarom zij nu zonder overleg met de gemeenteraad in overleg met de schoolbesturen is gegaan om een nieuw IHP op te stellen, terwijl de gemeenteraad hier toestemming voor moet geven. Jack Stam wil dan ook weten waarom er een nieuwe versie van het IHP is opgesteld.

Reageren via facebook