9.3 C
Medemblik
27 oktober 2020 04:45
Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten

Wat eten wij vandaag: Noedelsoep met garnalen en bosui

Noedelsoep met garnalen en bosui

Wat eten wij vandaag: Noedelsoep met garnalen en bosui Wat eten wij vandaag: Noedelsoep met garnalen en bosui Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 500 g kippenbouillon
  • 1 verse gember, geschild, geraspt, ca. 2 cm
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el ketjap manis
  • 200 g oosterse wokgroenten
  • 75 g mihoen
  • 125 g cocktailgarnalen
  • 1 lente-/bosui, in ringetjes

Instructies

  1. Verhit de kippenbouillon. Voeg de gember, knoflook, ketjap en wokgroenten toe en laat circa 5 minuten pruttelen.
  2. Voeg de mihoen toe en kook deze in 2 minuten gaar. Schenk de soep in een kom en schep de garnalen en bosui erin.

Opmerkingen

Tips: Liever geen garnalen? Vervang ze in dit recept door reepjes gerookte kipfilet.

Reageren via facebook