Politiek Medemblik blijft met argusogen kijken naar Hoorn

MEDEMBLIK – Hoorn blijft in de ogen van GemeenteBelangen en Progressief Westfriesland een partner die meer dan eens onbetrouwbaar is gebleken als het gaat om gemaakte afspraken. Of zoals Roel Braaksma van GemeenteBelangen het tijdens de commissievergadering van afgelopen donderdagavond wist te verwoorden: “Hoorn doet wat Hoorn wil en daar heeft de rest van de Westfriese gemeenten niets mee te maken,” wijzend naar alle perikelen met  het industrieterrein Zevenhuis in Zwaag. 

Roel Braaksma zegt in een telefonische reactie tegen Medemblik Actueel:

Het Pact van Westfriesland moet straks gaan regelen dat veel onderwerpen gezamenlijk gaat worden opgepakt, dit moet dan kostenbesparend werken en er voor gaan zorgen dat o.a. ook West-Friesland tot de top 10 regio’s van Nederland gaat behoren. Maar binnen de politiek van Medemblik staan de gezichten nog lang niet allemaal dezelfde kant op en dat geldt ook voor de overige gemeenten in West-Friesland.

Reageren via facebook