BAMM gebeten hond na tegenstemmen verhuizen tennispark De Kaag

WERVERSHOOF – Het plotseling tegenstemmen van de BAMM is het CDA een doorn in het oog en zegt dat het een bittere pil voor Wervershoof is nu het tenniscomplex niet naar de Westrand gaat verhuizen.

In een nieuwsbericht schrijft het CDA dan ook: ,,En dan de door het college voorgestelde verhuizing van TENNISVERENIGING De Kaag in Wervershoof. Twee weken geleden was er een minieme meerderheid maar tijdens de raadsvergadering bleek een eenmansfractie als een blad aan een boom omgedraaid te zijn. Een bittere pil voor sportend Wervershoof, want deze kans komt nooit meer terug. Bovendien verdwijnt een mogelijk mooie inbreilocatie voor woningbouw nabij het Kagerbos. Het is jammer dat we de tegenstanders van dit prachtige plan niet hebben kunnen overtuigen.

Maar het CDA had donderdagavond meer bittere pillen te slikken, de gemeenteraad besloot te kiezen voor de optie van maximaal 12 miljoen euro. Maar het CDA kon zich wel prima vinden in de doelstelling om doorzaam te gaan bouwen met “nul op de meter”, dit terwijl andere partijen het college er van beschuldigden zomaar voor de vuist weg te begroten.

Tijdens de aankomende begrotingsvergadering zullen en dan ook een grote hoeveelheid moties en amendementen voorbij gaan komen.

Reageren via facebook