22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:31
Medemblik Actueel.

Foto: Fred Berlijn / Skeelernieuws

Iris Tiben debuteert met mooie 7e en 11e plaats bij de senioren dames

MEDEMBLIK – Het skeelerseizoen is dan ook eindelijk van start gegaan met de KNSB Baan Competitie in Wolvega waar de Dames en Heren Senioren aan de start kwamen op de sprint One-Lap en op de lange afstand.

Medemblikse Iris Tiben wist zich direct bij de top te vestigen op de sprint One-lap door als 7e de finishen. De winst ging naar Moniek Klijnstra voor Lianne van Loon en Bianca Roosenboom. Bente Kerkhof uit Oostwoud wist de vierde plaats voor zich op de eisen op de sprint.

Op de lange afstand wist Iris Tiben de 11e plaats te pakken, geen slechte start voor een debutante bij de senioren. Berber Vonk ging met de zege naar huis voor Fleur Veen en Maya de Jong.. Beau Wagemaker uit Hoogkarspel kwam als vierde over de finish en Bente Kerkhoff uit Oostwoud pakte de 7e plaats.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Fred Berlijn / Skeelernieuws

Bij de Senioren Mannen wist Kay Schipper uit Medemblik de 5e plaats te veroveren op het onderdeel sprint One-lap voor Twan Berlijn op plaats 8, Ruben Oldenburger uit Nibbixwoud op plaats 16, Gert Jan van Diepen uit Wervershoof op plaats 21 en Thomas van Oost uit Medemblik op plaats 26.. De laatste deelnemer uit West-Friesland, de uit Hoorn afkomstige Maik Stam werd 27e.  De winst ging naar Remon Kwant voor Glenn Nijenhuis en Marc Middelkoop

Op de lange afstand greep Kay Schipper net naast de wist en finishte achter winnaar Ronald Haasjes als tweede op de lange afstand voor Ruurd Dijkstra.  De overige Westfriese deelnemers zagen zich terug op plaats 11, Twan Berlijn uit Medemblik, op plaats 19, Gert Jan van Diepen uit Wervershoof, plaats 21, Maik Stam uit Hoorn, plaats 23, Thomas van Oost uit Medemblik en op plaats 27, Ivo de La Porte uit Oostwoud.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?