Jordy van Workum (Foto aangeleverd)

Jordy van Workum al vroeg in vorm

MIDWOUD –  In de eerste schaatswedstrijden van het prille schaatsseizoen laat Jordy zien ook op de schaats wat hij kan, op zijn eerste 5 km ooit reed hij 6.41.72 min.

Deze tijd was meer dan voldoende om zich te plaatsen voor de Holland Cup die over 14 dagen gaat plaatsvinden. Als Jordy van Workum daar ook nog zijn goede vorm laat zien dan is de kans aanwezig dat de jonge schaatser uit Midwoud naar de eerste Worldcup voor junioren op de splinternieuwe baan in Polen mag afreizen.

Holland Cup eerste krachtmeting

De Holland Cup is de eerste echte krachtmeting voor de langebaanschaatsers en wordt gehouden op 20 en 21 oktober op de schaatsbaan van Deventer en is de eerste in een serie waarin schaatsers vanaf junioren A zich kunnen plaatsen voor de Worldcups.

Reageren via facebook