4.1 C
Medemblik
27 januari 2021 12:30
Medemblik Actueel.

De dochter van Kim, Fay neemt de tablet in ontvangst, zusje Kate wilde niet op de foto

Wervershoofse Kim Laske doneert nieuwe tablet aan de bewoners van Leekerweide

WERVERSHOOF – Door vooral veel gebruikte kinderkleding te verkopen wist Kim Laske uit Wervershoof zoveel geld bij elkaar te krijgen dat bij Beerepoot een hagelnieuwe tablet voor de bewoners van Leekerweide in Wognum kon doneren.

Kim vertelt tegen Medemblik Actueel hoe zij zo bij de actie kwam: ,,Na een oproep gelezen te hebben van de Wilgaerdenleekerweidegroep, besloten mijn dochters en ik aan de slag te gaan. De vraag om tablets voor deze kwetsbare mensen was groot. In deze rare periode hebben heel veel cliënten baat om bijvoorbeeld te kunnen video bellen met hun geliefden. Mijn dochters hebben als hun spulletjes uitgezocht die ze aan een ander gunden. Daarbij hebben we veel kleding gedoneerd gekregen van Ingrid uit blokker om te mogen verkopen.

Na veel creatieve inspanningen hebben wij een bedrag opgehaald van maar liefst 140,30 euro! Wij blij met de opbrengst en mensen blij met de spulletjes… maar…. nog geen tablet voor de cliënten. Heel brutaal hebben wij EP Beerepoot in Wervershoof benadert. Een fantastische medewerker aldaar heeft voor ons het bedrag aangevuld zodat wij vanmiddag een prachtige splinternieuwe Samsung tablet hebben mogen overhandigen aan de Wilgaerdenleekerweidegroep!!! Een mooie leerzame ervaring voor iedereen met veel blije gezichten! We hopen dat de cliënten er veel plezier aan gaan beleven.

 

Reageren via facebook