7.3 C
Medemblik
24 november 2020 21:50
Medemblik Actueel.

Voorbeeld foto van een winkelcentrum

Peiling: Medemblik is rijp voor een winkelcentrum

MEDEMBLIK – Nu buurgemeente Hoorn haar eigen glazen aan het ingooien is door de parkeertarieven nog verder te verhogen en de bezoekers van de binnenstad het liefst aan de buitenrand van Hoorn betaald wil laten parkeren is dit voor Medemblik de uitgesproken kans om zelf een groot winkelcentrum te realiseren.

Sinds 2015 is er sprake dat op het oude terrein van Stadtman een winkelcentrum met appartementen gaat komen maar dat lijkt eerder een fictie dan realiteit te gaan worden.  En zeker gezien de toenemende vraag naar winkelruimte in Medemblik neemt vanuit de bevolking ook de roep toe om meer winkels zeker als het gaat om een Action en een Lidl.  Al hebben deze beiden al eerder laten weten geen heil te zien om in Medemblik een winkel te openen. Zo heeft Action al eens eerder laten weten dat zij minimaal 5000m² vloeroppervlakte wil hebben voor een winkel.

Onze vraag aan u…  Is Medemblik rijp voor een groot winkelcentrum.

[dyamar_poll id=”10″]

Reageren via facebook