Medemblik Actueel.

Appartementencomplex Twisk bijna klaar voor nieuwe bewoners

TWISK – Nog een paar weken en dan zullen de eerste bewoners van het appartementencomplex in Twisk hun nieuwe appartement kunnen gaan betrekken. Afgelopen vrijdag mochten de gelukkigen die een appartement hebben kunnen bemachtigen alvast een kijkje gaan nemen tijdens de kijk- en meetmiddag.

Waar moet het bankstel, de koelkast en waar moet de tafel komen. Er werd druk plannen gemaakt over de inrichting van het appartement. Maar ook werd de kans gegrepen om kennis te maken met de buren van het appartementencomplex in Twisk.

Het voormalige bejaardentehuis Twiskerlandhuis heeft zo na jaren van leegstand weer een prachtige bestemming gekregen. In totaal zijn er 15 appartmenten en zijn ontworpen door Hoornveste BV. De bouw is gedaan door bouwbedrijf Scholtens uit Wognum. 

Reageren via facebook