Medemblik Actueel.

Jordy van Workum (Foto: Mustafa Gumussu)
Jordy van Workum (Foto: Mustafa Gumussu)
Algemeen Schaatsen & skeeleren

Bronzen plak Jordy van Workum tijdens de World Cup in Baselga

MIDWOUD – Jordy van Workum heeft samen met zijn twee teamgenoten Merijn Scheperkamp en Yves Vergeer de bronzen plak weten te grijpen op de Team Persuit bij de junioren. Achter winnaar Rusland en Japan op de tweede plek finishte het trio ruim voor de nummer vier Noorwegen.

Ook de dames junioren wisten op het podium te komen, met overmacht grepen zij de eerste plek.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook