4.3 C
Medemblik
17 januari 2021 13:41
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Veroorzaker ongeval Nibbixwoud na achtervolging aangehouden

NIBBIXWOUD – De politie had donderdagavond zijn handen vol aan de bestuurder van een Audi TT met Poolse kentekenplaten. De man was met zijn Audi op een geparkeerde auto gereden, de auto stond geparkeerd op de Ganker in Nibbixwoud.

De man moest volgens het NHD. achteruit rijden vanwege een tegemoetkomende auto waarna hij de geparkeerde auto raakte en beschadigde. Toegesnelde buurtbewoners probeerden de man nog tegen te houden maar dat mislukte waarna zij de achtervolging inzetten op de man.

Deze parkeerde niet veel later zijn zwaar beschadigde auto op het erf van een boerderij aan de Wijzend waarna hij door de toegesnelde politie kon worden aangehouden en voor verhoor naar het politiebureau in Hoorn werd overgebracht. De auto is in beslag genomen.

Reageren via facebook