Medemblik Actueel.

Herken de brandstofdief. klik op de foto voor een grotere afbeelding
Herken de brandstofdief. klik op de foto voor een grotere afbeelding
Politie

Herken de auto- en brandstofdief

LAMBERTSCHAAG – De bestuurder van deze Peugeot met kenteken GJ-420-T heeft zich waarschijnlijk in alle haast vergist toen hij woensdag wegreed zonder te betalen bij het tankstation langs de N239 in Lambertschaag.

Mocht u weten wie deze mannen zijn bel dan even met de sterker arm der wet via 0900-8844 of als u toch liever heeft dat niemand weet dat u heeft gebeld dan belt u met 0800-7000.  De auto zelf is zo goed als zeker gestolen daar de kenteken niet past bij de auto, die staat geregisteerd voor een Peugeot 107 1.0 Première en niet voor een Peugeot 308.

Helpt u even mee speuren?

Reageren via facebook