16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 22:40
Medemblik Actueel.

Coronacrisis geeft FC Medemblik de ruimte om nu onderhoud te plegen

MEDEMBLIK – Zoals een groot voetballer ooit al eens zei, ‘Elk nadeel heb z’n voordeel,’ grijpt ook het bestuur de kans om op het sportcomplex de nodige onderhoud te laten uitvoeren.

Zoals al bekend gaan de kunstgrasvelden deze zomer worden aangepakt maar op de lijst van onderhoudsprojecten staan nog een paar noodzakelijk onderwerpen die aan onderhoud toe zijn.

Zo zijn de wegdraaidoelen op het B- en C-veld nodig aan vervanging toe, na gesprekken met de gemeente als eigenaar van de doelen, zijn er nieuwe wegdraaidoelen besteld en zullen worden geplaatst zodra ze zijn geleverd, verwachting is dat dit in week 15/16 gaat gebeuren.

Ook de veldverlichting heeft de nodige kuren, de lampen zijn onlangs al vervangen maar er zijn nog steeds haperingen waardoor er regelmatig enkele lampen uitvallen. De gemeente heeft een erkend installateur de bekabeling laten doormeten en die kwam tot de conclusie dat er ergens een breuk in de kabel onder de grond moet zitten, om de exacte plaats van deze breuk te vinden is er een vervolgonderzoek ingesteld om daarna de breuk te kunnen verhelpen.

Zo maakt ook FC Medemblik van de nood een deugd.

Reageren via facebook