Medemblik Actueel.

Het staat duidelijk aangegeven dat je niet vanaf deze kant met de auto de Wijdesteeg mag inrijden...
Het staat duidelijk aangegeven dat je niet vanaf deze kant met de auto de Wijdesteeg mag inrijden...
Ongevallen Politie

Getuigen aanrijding Wijdesteeg Medemblik gezocht

MEDEMBLIK – Het was afgelopen vrijdag weer eens raak in de Wijdesteeg in Medemblik, via de verkeerde kant de Wijdesteeg inrijdend om zo de Oosterhaven op te komen, de Wijdesteeg is éénrichtingsverkeer, heeft deze despoot de auto van Marcel Mul geraakt waardoor deze wederom met schade zit opgescheept.

Marcel zegt hierover: “Omdat je de bocht niet in één keer kan nemen en dus moest steken , jouw achterkant tegen mijn bus hebt aangezet wat heeft geresulteerd in schade aan 3 strippen die nu op half elf hangen .ik weet het is niet zo dat dit de hele wereld gaat kosten maar dit is nu al de tweede keer dat ik schade heb aan de bus die nog maar net tien weken oud is, waarbij de dader op het kerkhof ligt. Dus vandaar hartelijk DANK.”

Heeft u iets gezien of weet u wie deze schade heeft veroorzaakt, bel dan even met Marcel Mul of bel de politie via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000

Reageren via facebook