12.1 C
Medemblik
24 mei 2020 14:13
Medemblik Actueel.

Mislukte woningoverval Medemblik

Medemblik – In de nacht van zondag op maandag, rond middernacht, heeft de politie een melding gekregen van een woningoverval op de Bergenvaardershof.

Nadat de bewoner de deur had geopend voor een onbekende man, drong deze persoon onder bedreiging van een wapen de woning binnen. Bij de overval raakte niemand gewond. Er is niets buit gemaakt. Na dezelfde nacht op omliggende wegen te hebben gepost en verschillende bestuurders te hebben gecontroleerd, heeft de politie maandagochtend ook een buurtonderzoek ingesteld. Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met mensen die zondagavond iets verdachts gezien hebben in de omgeving van de Bergenvaardershof. De politie is bereikbaar via 0900 8844. Liever anoniem melding doen? Dat kan ook, via 0800-7000. 
 

Reageren via facebook